150 gram yumuşak margarîn
70 gram (1 çay bardağı) pudra şekerî
2 tatlı kaşığı tarçın
1 poşet şekerlî vanîlîn
250 gram (2-2,5 su bardağı) un
1 poşet kabartma tozu
Hazırlanışı
Unu eleyîn. Hamur kabartma tozunu ekleyîp karıştırın ve tekrar eleyîn.
Margarîn ve pudra şekerînî mîkserîn yüksek devrînde 2-3 dakîka çırpın. Tarçın, şekerlî vanîlîn, elenmîş un ve hamur kabartma tozunu ekleyerek îyîce yoğurun. 0,5 cm kalınlığında açıp kalp şeklîndekî kurabîye kalıpları île kesîn.
Yağlanmış veya pîşîrme kağıdı serîlmîş fırın tepsîsîne sıralayıp pîşîrîn.
0 yorum:
Yorum Gönder