• 500 gr. Kuşbaşı Hindi Eti
• 4 adet Sivribiber
• 1 adet Domates
• 200 gr. Mantar
• 2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz
• 3 diş Sarmısak
• 1 çorba kaşığı Tereyağı
• 1 tatlı kaşığı Köri
• Kırmızıbiber, Tuz, Karabiber
Tarif
Hindi etleri tereyağında kavurun.
Tuzu ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hindi etlerini 10 dk. kadar
kavurduktan sonra küçük küçük doğramış olduğunuz
sivribiberleri,rendelenmiş sarımsakları ve mantarları ekleyip kavurmaya
devam edin. Küp küp doğranmış domatesleri, kıyılmış maydanozları ve
köriyi ekleyip karıştırın. Servis tabağını kıyılmış maydanozlarla
süsleyip kavrulmuş hindilerle birlikte servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder