• 200 gr. hindi kuşbaşı
• 2 adet taze soğan
• 9 adet arpacık soğan
• 5?6 adet taze fasulye
• 1 adet havuç
• 1 adet kabak
• 1 adet patates
• 1 çorba kaşığı un
• 1 çorba kaşığı tereyağ Maydanoz
• 2 su bardağı su
• Tuz ve karabiber
Tarif
Tencerede tereyağını eritip unla
birlikte kavurun. Kuşbaşı şeklinde doğradığınız taze fasulyeleri,
patatesleri, taze soğanları, kabakları, havucu tencereye koyup
karıştırın. Arpacık soğanları da ilave edin. Kuşbaşı şeklinde doğranmış
olan hindi etlerini de sebzelerin içine ekleyip kavurmaya devam edin.
Yemeğin suyunu ve baharatlarını ekleyip 20 dk. kadar pişirin. Pişmesine
yakın kıyılmış maydanozları ilave edin.
0 yorum:
Yorum Gönder