• 500 gr Tavuk Eti
• 1 adet Kabak
• 2 adet Taze Soğan
• 1 adet Havuç
• Maydanoz
• 2 çorba kaşığı Şeker
• 2 çorba kaşığı Soya Sosu
• 1 çorba kaşığı Sirke
• 2 çorba kaşığı Sıvıyağ
• Tuz ve Karabiber
Tarif
Tavuk etlerini 1 cm. çapında küçük
küçük doğrayın. Kabakları, havuçları, taze soğanları küp küp doğrayın.
Bir kapta doğranmış tüm sebzeleri ve tavuk etlerini karıştırın. Sıvı
yağı, şekeri, tuzu, karabiberi, sirkeyi, soya sosunu, ince ince kıyılmış
maydanozları ekleyin. Karıştırdıktan sonra tüm malzemeyi yağlı kağıtla
kapladığınız yanmaz cam tepsiye yerleştirin. Kağıdın içine sebzeli
tavuklu karışımı boşaltıp tepsinin üzerini kağıtla kaplayın. Fırında 200
derecede 30 dk. kadar pişirdikten sonra servis yapın.