Deniz Ürünü Krepleri (Tarifi)

Malzemeler
 150 g Ayıklanmış Karides
 150 g Tarak
 150 g Beyaz Balık Filetosu
 1 Yumurta 1/2 Limonun Suyu
 50 g Kıyılmış Maydanoz
 125 g Püre Haline Getirilmiş Patates
 Tuz ve Karabiber
 1,5 Litre Sıvı Yağ.
Zencefilli Sos:
 125 g Yoğurt
 2 Çorba Kaşığı kr

Tarifimiz:
Deniz ürünlerini ve balıkları Rondo`da püre haline getirin. Yumurta, limon suyu, maydanoz ve püre haline getirilmiş patates ile karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyin. 8 adet 2.5 cm kalınlığında yuvarlak krep şeklini verin. Krepleri, arada çevirerek, kızgın yağda Thermospot tavada 5 - 6 dakika kızartın. Süzüldükten sonra zencefil sosuyla servis yapın. Zencefil Sosu: Tüm malzemeyi pürüzsüz bir karışım haline gelene kadar iyice karıştırın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Telefonunuzdan bizi Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirebilirsiniz


İndir Yemek tarifleri