150 g Ayıklanmış Karides
150 g Tarak
150 g Beyaz Balık Filetosu
1 Yumurta 1/2 Limonun Suyu
50 g Kıyılmış Maydanoz
125 g Püre Haline Getirilmiş Patates
Tuz ve Karabiber
1,5 Litre Sıvı Yağ.
Zencefilli Sos:
125 g Yoğurt
2 Çorba Kaşığı kr
Tarifimiz:
Deniz ürünlerini ve balıkları Rondo`da püre haline getirin. Yumurta, limon suyu, maydanoz ve püre haline getirilmiş patates ile karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyin. 8 adet 2.5 cm kalınlığında yuvarlak krep şeklini verin. Krepleri, arada çevirerek, kızgın yağda Thermospot tavada 5 - 6 dakika kızartın. Süzüldükten sonra zencefil sosuyla servis yapın. Zencefil Sosu: Tüm malzemeyi pürüzsüz bir karışım haline gelene kadar iyice karıştırın.
0 yorum:
Yorum Gönder