Adet Söktürücü Bitkisel Çözüm

Adet Söktürücü Bitkiler
Adet Söktürücü Bitkiler Ahmet Maranki,Adet Söktürücü Bitkisel,Adet Söktürücü Bitkisel Çözüm,Adet Söktürücü Bitkisel Çözüm,Adet Söktürücü Bitkisel Çaylar
Adet düzensizliğinden veya dönem dönem adet gecikmesinden şikayet eden hanım okurlarımız için adet söktürücü bitkiler ile ilgili olarak bir makale hazırladık. Önerilerimiz Prof. Dr. Ahmet Marankiden.
Adet Söktürücü Bitkiler,Adet Söktürücü Bitkiler Ahmet Maranki
Maydanoz, papatya, civanperçemi, kimyon, nane, nergis, rezene, safran, havuç tohumu, anason, karabaş otu, misk gibi bitkilerinden hazırlanan çaylar adet söktürücü bitkisel çaylar olarak geçer.
Yukarıda saydığımız bitkiler ile hazırlanan adet söktürücü çaylardan her gün 3-4 bardak kadar içilmesini tavsiye edilmektedir.
Ayrıca taze üvez meyvelerden yemek de adet kanaması sökücü sonuçlar doğurmaktadır.
Prof. Dr. Ahmet Maranki adet söktürücü olarak Dereotunu kullanıyor.Dereotunun kullanımşekli ; 2 çay kaşığı kadar dövülmüş dereotu adet söktürücü bitki çayı hazırlanıp, içilmesinin adet sökmeye yardımcı olacağını belirtiyor.
Adet düzensizliği için zerdaçal çayı da son derece faydalıdır. Zerdaçal toz haline getirilerek tüketilmelidir.
Adet söktürücü olarak kereviz tüketilmesi de uygundur.
Civan perçemiyle hatmi çiçeğinin birleşiminden bitki çayı yapılıp içilmesi de adet sökücü olarak kullanılabilir.
Adet Söktürücü Bitkiler Ahmet Maranki,Adet Söktürücü Bitkisel,Adet Söktürücü Bitkisel Çözüm, Adet Söktürücü Bitkisel Çözüm,Adet Söktürücü Bitkisel Çaylar


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Telefonunuzdan bizi Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirebilirsiniz


İndir Yemek tarifleri