Malzemeler
4 parça alabalık filetosu (her biri yaklaşık 120 g)
50 g havuç
50 g kereviz
2 adet arpacık soğanı
50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
Tuz ve karabiber
4 parça alüminyum folyo
150 ml su
Tarifimiz
Havuçları ve kerevizleri ince ince doğrayın. Soğanları doğrayın. Her bir alüminyum folyonun ortasına 1 alabalık filetosu ile havuç, kereviz ve biraz soğan ile fındık büyüklüğünde bir parça tereyağı, tuz ve karabiber koyun. Paketleri kapatın. Otomatik Pişirici 3200`ün haznesine suyu koyun ve buhar kabını yerleştirin. Paketleri buhar kabına dizin. Kapağını kapatın ve çalıştırın. 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. Folyolardan çıkarmadan servis yapın.




0 yorum:
Yorum Gönder