Kağıtta Alabalık Filetosu (Tarifi)






Malzemeler
 4 parça alabalık filetosu (her biri yaklaşık 120 g)
 50 g havuç
 50 g kereviz
 2 adet arpacık soğanı
 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı
 Tuz ve karabiber
 4 parça alüminyum folyo
 150 ml su

Tarifimiz
Havuçları ve kerevizleri ince ince doğrayın. Soğanları doğrayın. Her bir alüminyum folyonun ortasına 1 alabalık filetosu ile havuç, kereviz ve biraz soğan ile fındık büyüklüğünde bir parça tereyağı, tuz ve karabiber koyun. Paketleri kapatın. Otomatik Pişirici 3200`ün haznesine suyu koyun ve buhar kabını yerleştirin. Paketleri buhar kabına dizin. Kapağını kapatın ve çalıştırın. 15 dakika pişirdikten sonra otomatik olarak sıcak tutma konumuna geçecektir. Folyolardan çıkarmadan servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Telefonunuzdan bizi Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirebilirsiniz


İndir Yemek tarifleri