Izgara Tavuk (Tarifi)

Malzemeler
6 parça tavuk gögsü ve budu(derisi çıkarılmamış)
Marinad:
• 2 tatlı kaşığı domates salçası
• 1 çay kaşığı kırmızı biber
• 1 diş sarmısak
• 1 tatlı kaşığı şeker
• 1 tatlı kaşığı hardal
• 1 tatlı kaşığı tuz
• Biraz çili baharatı
• 3 yemek kaşığı tereyağı



Tarif
1. Tavuk etlerinin üzerlerine çatal batırın. Marinadın gereçlerini bir kapta karıştırın. Eritilmiş yağ katın. Etleri marinadda 20-25 dakika bekletin.
2. Tavuk etlerini resimde görüldüğü gibi grill tavasına yerleştirin. 20-25 dk pişirin.
 
Telefonunuzdan bizi Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirebilirsiniz


İndir Yemek tarifleri