• 300 gr. Kuşbaşı Et
• 5 dilim Tost Ekmeği
• 2 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 2 diş Sarımsak
• 1 çay bardağı Krema
• 1 çorba kaşığı Zeytinyağ
• 1 çorba kaşığı Tereyağ
• Kekik, Karabiber, kırmızıbiber ve tuz
Tarif
Ekmekleri küp küp doğrayıp tavada
tereyağında kavurun.Baharatları ilave edin.Başka bir tavaya zetinyağı
koyup küçük küçük doğradığınız sivribiberleri, domatesleri ve etleri
sote edin.Pişmesine yakın dövülmüş sarımsakları, baharatları ve kremayı
ilave edip 5 dk. daha pişirin.Servis tabağına tereyağında sote edilmiş
ekmekleri koyup üzerine etleri ilave edin.Süslemek için maydanoz dalları
kullanabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder