Davet Kesesi (Tarifi)

Malzemeler
• 2 parça tavuk göğsü
• 1 adet yufka
• 2 adet soğan
• 4 adet domates
• 5 adet sivri biber
• 1 adet patates
• Soya sosu, köri



Tarif
Soganı, domatesleri,yesil biberleri, patatesleri kıyın.
Azıcık yagda tavukları kavurun.
Sogan, biberi, patatesi ve domatesi ilave edin. 1 su bardagi su ekleyip pisirin. Köri, tuz, soya sosunu katın. 4 parçaya bölünmüs yufkanın içine malzemeyi koyun. Yufkanın agzını kese gibi büzün. Folyo kagıdı ile sarıp.
Üzerine biraz sıvı yag dökün.
180 dereecede fırında pisirin.
 
Telefonunuzdan bizi Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirebilirsiniz


İndir Yemek tarifleri