• 800 g dana biftek veya bonfile
• 1 küçük soğan
• 3 çorba kaşığı sıvı yağ
• 500 g mantar
• Yarım limonun suyu
• 1 Tatlı kaşığı toz şeker
• 250 ml sıvı krema
• 1 Tatlı kaşığı hardal
• Tuz ve karabiber
Tarif
Eti 1/2cm kalınlığında şeritler
halinde kesin. Soğanı doğrayın. Yağı, ızgarada ısıtın ve eti pişirin. Et
pişince, çıkarın ve bir kenara alın. Izgaraya soğanı ve mantarları
koyun ve 10 dakika pişirin. Limon suyunu ve şekeri ilave edin. Tuz ve
biberi ekleyin. İyice karıştırın, eti ve kremayı koyun ve çok yavaş
olarak 10 dakika pişirin. Hardalı da ilave ettikten sonra karıştırın ve
hemen servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder