Mantarlı Bonfile Sote (Tarifi)

Malzemeler
• 200 g bonfile kuşbaşı
• 200 g mantar
• 1 yemek kaşığı domates salçası
• 1 yemek kaşığı biber salçası
• 100 g terayağ
• 2 tane domates
• 4 tane sivribiber
• 2 orta boy soğan
• 1,5 l su
• 1 tatlı kaşığı un
• Kırmızıbiber,Karabiber,Tuz


Tarif
Soğanları ince kıyın, terayağla pembeleşinceye kadar kavurun, kuşbaşı etleri ilave ederek 15 dakika daha kavurun, ardından mantarlarla birlikte 10 dakika daha pişirin.

Domates ve biber salçalarını ekleyip karıştırdıktan sonra unu ilave edin. İyice karıştırdıktan sonra doğradığınız domates, sivribiber, tuz, karabiber ve kırmızıbiberleri ekleyin.

Domates ve biber hafif eridikten sonra 2 su bardağı su ekleyip 1 saat hafif ateşte kaynatın, sıcak servis yapın.


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Telefonunuzdan bizi Takip Etmek İçin Uygulamamızı İndirebilirsiniz


İndir Yemek tarifleri